Chisinau, Moldova
www.basavin.com
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Basavin&Co SA
Noi suntem radacinile unei vechi istorii!
Despre noi
Istoria companiei "Basavin&Co SA" a inceput inca din anul 1915 in Basarabia. Noi ne ocupam cu cresterea strugurilor de poama de o calitate inalta.În acelaşi timp, a fost construită şi o pivniţă de nou şi o capacitate de 1000 a dat moara convertite cu două pompe electrice. Următoarea etapă în modernizarea industriale a avut loc în 1969, data punerii de noi, la acel moment, crama. vin astăzi la putere Romanivka regelui - Basarabeasca - acesta este un proces stabil a producţiei industriale de vinuri de calitate înaltă cu ajutorul tehnicii şi tehnologiilor moderne de exploataţie Basavin agro-industriale & Co
Cultivarea strugurilor de calitate controlată se realizează pe motive de D. fermă Dragnev. prelucrarea primară a strugurilor de intrare la crama trece AO Doina, cu o capacitate de 15000 tone de struguri pe sezon. Vinul este făcut în joint-venture BASARABIA Lwin INVEST cu partenerii israeliene, compania "Basavin & Co", are un program pentru producţia de vinuri cuşer, care re-subliniază unicitatea lui, care este singura companie din Europa de Est şi Moldova, în cazul în care aceste vinuri sunt produse. Producţia de vinuri cuşer este însoţit de un ritual de pre-a precizat că experţii Basavin & Co ar trebui să fie necesară pentru a urmări, şi un certificat special confirmă faptul că toate regulile Koshruta întâlnit.
tradiţie veche de secole istorice şi de calificare de vin din regiunea noastră, combinate cu puterea de a Businessului Agricol Basavin tehnologice avansate echipamente & Co da naştere la vinuri de mare, încât sunt acordate premii, diplome şi premii la numeroase expoziţii internaţionale şi degustări private. Este datorită calităţii lor de vinurile noastre au găsit locul lor în pieţele din Letonia Federaţia Rusă, Polonia, Germania, Statele Unite ale Americii, Slovenia, România, Israel,.
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai putin de 5
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei Basavin&Co SA
Adresa str.Mihai Eminescu, 40
Oras/Sat Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-213148 / 221291, 373-69-120936
Website
Basavin&Co SA
Noi suntem radacinile unei vechi istorii!